29-10-2020

SG filmprogramma van 23 nov tot feb 2021 in Natlab

De door Studium Generale geprogrammeerde films zullen van 23 november tot februari 2021 plaatsvinden in Natlab aan de Kastanjelaan 500 in Eindhoven.

Vanwege de huidige coronasituatie zijn het filmhuis en restaurant ‘De Zwarte Doos’  op het TU/e campusterrein tijdelijk gesloten. Om studenten toch de mogelijkheid te geven om de komende maanden films te bezoeken die speciaal voor hen geselecteerd zijn door onze studenten-filmcommissie, verhuist de gehele filmprogrammering tijdelijk naar Natlab. Van maandag 23 november tot februari 2021 kan je de films in een Natlab filmzaal bekijken en worden alle coronaregels in acht genomen.

InScience
Met pijn in ons filmhart moeten we mededelen dat het InScience Filmfestival in Natlab Eindhoven vanwege de onlangs aangescherpte coronamaatregelen moet worden afgelast. Er is echter een lichtpuntje; de meeste films van het InScience Film Festival zijn online te bekijken.   

Filmtickets
De prijs van een filmticket voor een Studium Generale film is voor studenten € 3,50*. Niet-studenten betalen de reguliere Natlabprijs van € 10,50. Je kan het studententicket uitsluitend vooraf kopen via de ticketlink op de desbetreffende filmpagina op de Studium Generale website (en niet via de website van Natlab).

Bekijk op de overzichtspagina welke films er wanneer worden gedraaid. We wensen je alvast veel kijkplezier.

 

*Voor andere films die in Natlab draaien en die niet door Studium Generale worden aangeboden, betaal je als student € 6,50.