16-6-2021

Zomerstop tot september

We zijn er klaar mee! Niet met jullie natuurlijk, niet met de toffe programma’s die we voor jullie organiseren, niet met het leven ‘at large’, maar wèl met corona. Maar het lijkt de goede kant op te gaan! Wij kijken er dan ook ontzettend naar uit om jullie vanaf september weer fysiek in de de Blauwe Zaal, de Coronazaal (ja, we weten het...die naam) en Filmhuis De Zwarte Doos te mogen ontvangen. Met hoeveel mensen tegelijk is nog even onzeker, maar dat we de deuren weer zullen openen is zo goed als zeker.

Hoewel...we hebben het afgelopen jaar geleerd dat niets zeker is, behalve onzekerheid. Daarom zorgen we ervoor dat in het eerste kwartiel de programma’s ook nog live online te bekijken zullen zijn (ook de USE-programma’s, maar hou deze website wel in de gaten want als er meer versoepeld gaat worden, dan kan er weer het een en ander veranderen m.b.t. de online SG&USE registratie).

Zomerstop en nieuwe programmering

Tot 6 september houden we onze reguliere zomerstop*, maar natuurlijk  hebben we er eerst voor gezorgd dat jullie een steengoed programma te wachten staat in het eerste kwartiel van het nieuwe collegejaar. Het nieuwe programma kan je nu bekijken onder de "Programma"-tab. De complete filmprogrammering zal iets later gepubliceerd worden, namelijk op 22 augustus.

Je kan nu ook kaarten reserveren voor het bijwonen van een programma op de campus. Als je echter online wilt kijken, reserveer dan geen kaartje, tenzij het anders staat aangegeven op de desbetreffende programmapagina. Check dus in een loos en loom moment tussen het beachvolleyballen, het (op gepaste afstand) feesten en alle andere zomerfun door ook zeker nog even de nieuwe SG programma’s die je na de vakantie een frisse start van het collegejaar geven.

Kijk hier voor de laatste corona-update met betrekking tot de programmering.

Programma’s terugkijken?

Veel van onze online lezingen, interviews, discussieprogramma’s en zelfs twee muziekconcerten van het afgelopen collegejaar zijn nog steeds terug te kijken op onze website. Het is zeker de moeite waard om eens door de pagina met maar liefst 45 interessante video’s te scrollen om er één of een paar uit te kiezen die je nieuwsgierig maken en die te bekijken.

Voor nu: veel succes met de aanstaande tentamens.
Voor daarna: geniet dubbel en dwars van de zomer na dit absurde jaar en we heten je vanaf september weer van harte welkom bij Studium Generale!

* Het Studium Generale kantoor is gesloten van 16 juli t/m 15 augustus. Wij zijn niet in de gelegenheid om gedurende deze periode op mails en telefoontjes te reageren. 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x