14-12-2022

Jouw mening is goud waard

Je hebt je online bestelde product nog niet binnen of je hebt al een tevredenheidsonderzoek aan je broek hangen met van die gekleurde smileys om het reageren lekker makkelijk te maken. Iedereen wordt tegenwoordig te pas en te onpas gevraagd om een evaluatie. De spam tiert welig en om door het digitale bos nog wat bomen te zien is wegklikken en deleten vaak het gemakkelijkste dat je kunt doen.

 

Toch vragen we je om dat niet te doen als je van ons binnenkort een überkorte vragenlijst in je inbox ziet verschijnen. We garanderen dat je er binnen de minuut klaar mee kan zijn en het zou ons zo ontzettend helpen om de programma’s te verbeteren die we voor jou en je medestudenten – en geïnteresseerden organiseren. Hoe vond je het en heb je wat nieuws ervan opgestoken? Dat zijn in de basis de twee dingen die we van je willen weten. Met aanvullend de mogelijkheid je antwoorden toe te lichten. 
Met deze informatie kunnen we heel veel doen voor de volle breedte van ons programma, of het nu een lezing, discussie, filmbezoek, concert, theaterstuk, expositie, excursie, workshop of wat dan ook is. Zo help je echt mee Studium Generale nog meer voor en door studenten te maken. 


En omdat jouw mening goud waard is....
...kan je bij het invullen van de vragenlijst, die je na een bezoek per email ontvangt, optioneel jouw emailadres invullen als je mee wilt dingen naar een gouden presentje dat we eens per maand verloten onder de gegadigden.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x