1-3-2023

Gratis Geluk

Geluk is een ongrijpbaar en subjectief concept dat de mensheid al eeuwenlang in de ban houdt. Het is een fundamenteel aspect van de menselijke ervaring waar de meeste mensen hun hele leven naar streven. Of we nu rijkdom, succes, relaties of persoonlijke groei nastreven, we doen dat met het uiteindelijke doel om geluk te bereiken. Maar waarom doen we dat massaal en welke factoren dragen bij aan ons streven naar deze ongrijpbare emotie.

Van 18 t/m 26 maart is het Dutch Happiness Week en daarom kan je op woensdag 22 maart bij ons GRATIS - studenten gratis, anderen betalen 8 euro- de theatrale talkshow ‘Geluk’ bezoeken van theatermaker Lucas de Man en zijn team van muzikanten, filmmakers, schrijvers en onderzoekers. In Geluk nemen zij je mee op een duizelingwekkende reis langs mogelijkheden en uitdagingen rondom (de toekomst van) Geluk.

Nieuwsgierig?
Lees hier dan even verder en bestel je tickets voor een avond die je zeker aan het denken zal zetten. Voor studenten is het helemaal gratis, nada voor niks en alle anderen betalen een bescheiden 8 euro; een prikkie voor GELUK!

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x