10-6-2021

USE alarm voor bachelor afstudeerders

Ben je van plan je bachelordiploma te halen binnenkort, zorg er dan voor dat je vijf SG & USE registraties verzameld hebt bij Studium Generale.

Het einde van het collegejaar nadert. Sommigen kijken reikhalzend uit naar de zomervakantie terwijl jij misschien nu vol in de eindspurt zit om je bachelor diploma te halen. Vergeet dan in je vaart niet te checken of je vijf SG & USE-registraties hebt verzameld via het programma van Studium Generale. Deze vijf SG & USE-registraties zijn namelijk een verplicht onderdeel voor het afronden van het Bachelor programma. Voor de SG & USE registraties die je behaald hebt vóór september 2020 klik je hier (zorg dat je ingelogd bent op het TU/e netwerk).  Voor een overzicht van de SG & USE programma's die he gevolgd hebt nà september 2020 kijk je in Academy Attendance.

Laatste kans dit collegejaar

Op donderdag 10 juni kan je je nog registreren voor SG & USE bij Pecha Kucha Night #40. En op maandag 14 juni is de laatste mogelijkheid om je dit collegejaar te registreren  voor SG & USE bij de lezing "Synthetic Biology: Engineering life".

Het kan twee weken duren voordat de USE-punten in de registratie verwerkt zijn. Na 14 juni a.s. zijn er tot 8 september a.s. geen Studium Generale USE programma's waaraan je kan deelnemen. Vanaf 8 september kan je bij ons weer (USE) programma's bijwonen (online en als het mogelijk is ook in de zaal).

Dus go go go en zet beide programma's snel in je agenda om je laatste SG & USE-registraties niet mis te lopen.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x