5-12-2018

USE alarm voor Bachelor afstudeerders in februari

Ben je van plan je Bachelor diploma te halen in februari, zorg er dan voor dat je 5 USE-punten verzameld hebt bij Studium Generale.

Het einde van 2018 nadert. Sommigen kijken reikhalzend uit naar de Kerstvakantie terwijl jij misschien nu vol in de eindspurt zit om je Bachelor diploma te halen in februari. Vergeet dan in je vaart niet te checken of je vijf USE-punten hebt verzameld via het programma van Studium Generale (zorg dat je ingelogd bent op het TU/e netwerk). Deze vijf USE-punten zijn namelijk een verplicht onderdeel voor het afronden van het Bachelor programma.

Tot half januari kan je nog interessante en leuke programma’s volgen die soms ook het USE label dragen. Wees er op tijd bij, want het duurt twee weken na deelname, voordat de USE-punten in de registratie verwerkt zijn. Tijdens de vakantieperiode zijn er twee weken geen Studium Generale programma's waaraan je kan deelnemen.

Ook is het slim om vooraf te reserveren via de website, zodat je verzekerd bent van een plek. Vervolgens scan je bij de ingang van de zaal je studentenkaart.

Dus go go go en zoek hier nog snel iets uit dat je aandacht vangt. Dikke kans dat je verrast zult worden.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x