29-1-2020

Doe mee aan De TU/e Music Battle en win een Plugged podiumplek

Zit jij in een band, ben je een rapper of singer-songwriter en hoor jij echt te shinen op hét muziekfestival van Eindhoven: Plugged!  Doe dan nu mee aan de TU/e Music Battle en verover een felbegeerde plek in de timetable van Plugged op 4 juni 2020.

 

 

Ben je een singer-songwriter, rapper of zit je in een band (waarvan minstens één bandlid een student of medewerker is aan de TU Eindhoven)? Dan zijn wij op zoek naar jou! ‘De TU/e Music Battle’ is de popmuziekwedstrijd die deze lente gehouden wordt (rond april, mei). Klinkt dit je enigszins bekend in de oren? Klopt! En wel  hierom: SG organiseerde jarenlang 'De Kleine Prijs van Nederland', dat anderhalf jaar geleden zijn laatste editie beleefde. Überstom van ons dat we daarmee gestopt zijn en we hebben dan ook dikke spijt, want muzikaal TU/e talent laat zich niet tegenhouden en verdient een (S)Groots podium. Dus...de competitie is terug, met een nieuwe naam, maar met hetzelfde concept.

Wil je meedoen, alleen of samen met je band? Stuur dan een e-mail naar David Ernst van Studium Generale via d.a.c.ernst@tue.nl. Je maakt niet alleen kans op een ​​moment van roem tijdens de TU/e Music Battle, maar ook op een plek in de line-up van het SG-podium tijdens Plugged Festival 2020, op 4 juni.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x