1-7-2020

Vanaf september weer USE bij Studium Generale

Vanaf de start van het collegejaar 2020/2021 is het weer mogelijk om SG-programma’s met USE-label bij ons te volgen; online en waar mogelijk ook offline. Er is vanaf dat moment ook geen vrijstelling meer voor de SG&USE-verplichting voor Bachelor-studenten die hun Bachelor diploma gaan halen en hun USE-leerlijn nog niet hebben afgerond.

De afgelopen maanden is het programma van Studium Generale vanwege de corona-maatregelen flink op de schop gegaan. Grootste verandering was dat we onze lezingen, theatervoorstellingen, concerten, films en workshops niet meer offline op de campus konden aanbieden en dat we, waar mogelijk, over zijn gestapt naar het online streamen van programma’s. Voor deze programma’s was tot aan de zomer geen SG&USE-registratie mogelijk en Bachelor-studenten die in collegejaar 2019/2020 afstuderen waren dan ook vrijgesteld van de verplichting om vijf Studium Generale programma’s te volgen die het USE-label dragen. Vanaf september is het wèl weer mogelijk om bij onze programma’s te registreren voor SG&USE.

Hoe gaat het in z’n werk?

Op onze website kun je het programma voor het eerste kwartiel  (september-oktober) vinden. Staat er een USE-logo op de betreffende programmapagina dan betekent dat dat registratie voor SG&USE mogelijk is. Dat kan bij zowel: .

  • Enkele offline programma’s met USE-label die op de campus zullen plaatsvinden voor een beperkte groep bezoekers. Het aantal bezoekers dat we per programma een plaats kunnen bieden is vanwege RIVM-maatregelen beperkt. Reserveren via de website is vanaf nu verplicht als je het programma in de zaal wilt bijwonen.
     
  • De online programma’s met USE-label die live gestreamd worden. Let op: NIET een plaats reserveren a.u.b. als je het programma online via de livestream wilt volgen. Je kunt uitsluitend registreren voor SG&USE als je het gehele programma live bekijkt (dus niet terugkijken) en jijzelf binnen vijf minuten na afloop een online SG&USE-registratieformulier invult. Tijdens het programma wordt uitgelegd waar en wanneer je de link naar het online registratieformulier kunt vinden. Bij de programma-info op deze website staat waar je de livestream kan bekijken.

Meer info over de SG & USE regeling en de registratie ervan (bijv. wanneer is de registratie verwerkt in je persoonlijk overzicht?) vind je op de USE-pagina op deze website.

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x