29-10-2020

Gecanceld | InScience Film Festival in Eindhoven, maar wèl online te zien

Met pijn in ons filmhart moeten we mededelen dat het InScience Filmfestival in Natlab Eindhoven vanwege de onlangs aangescherpte coronamaatregelen moet worden afgelast. Er is echter een lichtpuntje; de meeste films van het InScience Film Festival zijn online te bekijken. 
 

Het online programma van InScience 2020 gaat gelukkig wel door. Van 11 tot 22 november toont het Inscience Film Festival een deel van het filmprogramma + veel extra's via hun online platform! Ook kan je op gezette tijden online met experts, creatieve denkers en wetenschappers over de films praten.

Mensen die al een filmticket hadden gekocht voor de Eindhovense editie van het festival in Natlab, krijgen zo snel mogelijk hun geld terug.

InScience festival 
InScience is een van de grootste science-filmfestivals in Europa en uniek in Nederland. Het festival richt zich op het raakvlak tussen film, wetenschap en maatschappij. Het programma bestaat uit de beste sciencefilms die het afgelopen jaar wereldwijd zijn verschenen, debatten en een educatief programma voor kinderen en jongeren. 

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x