12-5-2022

The New Continent: gratis naar een must-see toneelstuk voor de hele TU/e

Alle TU/e-medewerkers en studenten zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken en genieten van toneelstuk 'The New Continent', als onderdeel van de Lustrumactiviteiten (TU/e65). Vanwege de coronasituatie was het niet mogelijk om dit nieuwe en originele toneelstuk in 2021 -het jubileumjaar- op de planken te brengen. Nu alle maatregelen zijn opgeheven, heb je de kans om het stuk gratis te bezoeken.

The New Continent
Deelnemers van Project Greenland vertrekken per schip richting Groenland. Ze zijn op zoek naar een nieuwe start in hun leven, en vertrekken onverwacht snel omdat een nieuwe pandemie nabij is. Het schip loopt schade op en wanneer de motor het begeeft tijdens een storm, gooit het schip zijn anker uit.

Het schip loopt schade op en wanneer de motor het begeeft tijdens een storm, gooit het schip zijn anker uit. Waar Gus dreigt te polariseren, blijft Alice twijfelen. Hun liefde wordt op de proef gesteld. Wanneer ze uiteindelijk toch nog Groenland bereiken, vraagt Jane zich af: ‘Kan ik nog verder met de man waar ik zo van houd?’ 

The New Continent is een meeslepend en luchtig Engelstalig toneelstuk met muziek en beweging, geschreven en geregisseerd door Geert Niland. De voorstelling wordt gespeeld International Theatre Collective Eindhoven (ITCE): twintig getalenteerde (inter)nationals uit Zuid-Oost Brabant.

De regisseur van het stuk Geert Niland, die ook het idee bedacht en het script schreef, is ook binnen de TU/e bekend vanwege zijn enorm populaire en spectaculaire vertolkingen van Moulin Rouge (opgevoerd toen de TU/e 55 jaar werd) en Rent, de musical die 20 keer op de TU/e Campus werd opgevoerd; alle avonden waren uitverkocht. Wees er dus snel bij en bestel je twee gratis kaarten, er is maar een beperkt aantal per theater beschikbaar!

Speeldata en bestelcode voor twee gratis tickets

Als TU/e medewerker of -student kan je 2 kaartjes per persoon gratis bestellen. Ga naar de website van het theater dat je wilt bezoeken en gebruik de code TUE65. 

Credits
Script en regie: Geert Niland 
Muziek: Mohsen Mehrafouz 
Scenografie: Eline Baks 
Kostuum: Agnes van Dijk
Acteurs: Armand Ilas, Beata Schrier, Charlie Marie Rijvers, Dana Wellens, Edith Gierasimiuk, Etem Özel, Gloria Primi, Marie Romano, Mariana Spijkers, Neema Gohari, Raja Bennabhaktula, Renske de Wolf, Sankalp Jain, Stephan van Mierlo, Alex Reefman, Georgios Skantzaris, Suzanne van Gorp.Chris Plaesikoadis, Dorien Meulendijks

Productie: Marleen Bruurs en Niels van Doormalen
Zakelijk leider: Marsha Damen
Artwork ontwerp: Nik van Rozendaal

Deze productie is mede mogelijk gemaakt dankzij WONKA Podia en TU/e, met steun van Prins Bernhard Cultuurfonds, CultuurEindhoven en Kunstloc. 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x