16-3-2021

Gezocht: artistic heroes voor de open expo TU/e in oktober

Borrelt er vaak creativiteit in jou omhoog? Ben jij die heimelijke kunstenaar of knutselaar die stilletjes wacht op ontdekking? Ben je een maker, een creator die zijn/ haar ideeën of gevoel op persoonlijk wijze weet uit te drukken? Dan bieden wij jou als TU/e student of -medewerker* dé kans om jouw werk te laten zien aan publiek op de open expo "Artistic heroes like you"!

In oktober 2021 vindt in het kader van het Lustrum TU/e 65 de expositie Artistic Heroes plaats en jij kan daarin de hoofdrol spelen: jouw tekening, schilderij, foto, textiel werk, collage, beeld, houtsnijwerk, gedicht, korte film of welke vorm dan ook (2d of 3d). Dat wat jij hebt gemaakt en wat je wil delen met het publiek wordt daar vertoond. Al enkele tientallen TU/e-medewerkers en -studenten gingen je voor en hebben zich al aangemeld. Het belooft een sprankelend geheel te worden. Dit is jouw unieke kans  om samen met anderen de artistieke, creatieve kant van de TU/e te laten zien.

Laat vóór 1 april weten wat je zou willen exposeren. Dat kan iets zijn dat al af is of wat je nog wil maken en af kan zijn vóór 15 mei. In principe wordt werk van alle aanmelders geëxposeerd. Over het aantal werkstukken en de precieze uitwerking hebben we graag later met je overleg. Alle deelnemers zullen geïnterviewd  worden over hun werk en achtergrond, het gaat dus niet alleen over het artistieke product zelf maar ook over de mens erachter. Tezamen met de expositie zal in een publicatie de student/medewerker, het verhaal achter de maker en het werk worden belicht. De tentoonstelling zal plaatsvinden in Atlas in de maand oktober 2021. 

Aanmelden
Heb je iets bijzonders gemaakt, ben jij een (potentiële) artistic hero, meld je dan nu meteen aan!
Stuur een email naar studium.generale@tue.nl met daarin het volgende:

  • Foto(s) van het werkstuk(ken) dat je wilt inzenden of voorbeelden daarvan
  • Korte motivatie/toelichting
  • Afmeting werkstuk(ken)
  • Gebruikte techniek
  • Te verzekeren waarde
  • Wel/niet ingelijst

Na aanmelding houden we je op de hoogte van het selectieproces.
Ook voor vragen kun je terecht bij studium.generale@tue.nl

* Ben je na 1 maart 2020 gepensioneerd dan stellen we je graag in de gelegenheid je werk te exposeren

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x