2-4-2020

SG One minute tip | Tussen Kunst & Quarantaine

Begin je genoeg te krijgen van het thuiszitten? Dan is het hoog tijd om je creativiteit op de proef te stellen en dat doe je door een beroemd kunstwerk na te bootsen!

 

In deze "one minute tip" moedigt Marle de Jonge, programmamaker van Studium Generale, je aan om de uitdaging van het Nederlandse Instagram-account @tussenkunstenquarantaine aan te gaan - een uitdaging die inmiddels is nagebootst door musea wereldwijd zoals het Getty museum.
Vergeet niet om ook jouw resultaten met ons te delen; vinden we leuk! Tag ons dus als je jouw foto plaatst op je socials (studiumgeneraletue) of stuur je foto naar: studium.generale@tue.nl

One minute tips
Kort nadat het Coronavirus het podium betrad, is het dagelijkse leven tot stilstand gekomen... maar niet online. Er onstaan op dit moment veel goede on- en offline initiatieven op het gebied van wetenschap en cultuur. Onze Studium Generale programmamakers doorzoeken het web, raadplegen hun netwerk en delen dolgraag de pareltjes die ze hebben gevonden met jou in: "The one minute tip" videoserie. 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x