10-1-2021

Kijk terug | Recente video lezingen, podcasts en foto's

Zoek niet langer! Vanaf nu vind je alle beschikbare online lezingen en programma's van de afgelopen tijd in een handig overzicht onder de navigatietab: 'Kijk terug'. Ook podcasts en foto's van programma's die achter ons liggen kunnen daar beluisterd en bekeken worden; precies op het moment dat het jou uitkomt.

De coronapandemie heeft veel teweeg gebracht in de maatschappij. Veel veranderde en alles beweegt nog steeds. Zo moest Studium Generale ook meebewegen toen van de een op de andere dag onze programma's alleen  nog maar online aangeboden konden worden. Wij waren gewend de lezingen, theatervoorstellingen, concerten, workshops, films en expo's te organiseren voor publiek in de zaal en ineens kon dat niet meer en moest alles online gebeuren. Niet al onze programma's bleken daarvoor geschikt, maar gelukkig konden en kunnen we nog steeds veel programma's, met name lezingen, online via een livestream aanbieden. Zo kunnen studenten zich tijdens de meeste live gestreamde programma's ook nog steeds blijven registreren voor SG&USE.

Positieve bijkomstigheid van de shift naar online is dat veel van de online programma's, podcasts en foto's nu terug te kijken en luisteren zijn op elk gewenst moment. Om het terugkijken-en luisteren gemakkelijk te maken hebben we daarom een 'Kijk terug' pagina ingericht op deze website, waarin je in één oogopslag kan zien welke interessante onderwerpen er de afgelopen tijd aan bod zijn gekomen. 

Veel kijk- en luisterplezier en tot bij onze live gestreamde programma's!

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x