2-4-2024

Bezoek betoverend Luna Festival 2024

Op zaterdag 6 april vindt de 6e editie van het Luna Festival plaats; het jaarlijks terugkerende festival van alle culturele studentenverenigingen van V.S.E. Scala. Het thema  voor dit jaar is "Once Upon a Luna Festival", waarbij sprookjes tot leven komen met boeiende optredens en leuke en leerzame workshops in verschillende culturele disciplines. 

Laat je meevoeren door de mysterieuze Danse Macabre en geniet van swingende optredens zoals Hercules Gospel Performance en Special Guest STAPLERS. Ontdek je ritme met de Boomwhacker-workshop en creƫer je eigen unieke hoed in de Mad Hatter's Top Hat Crafting workshop. Ervaar de kracht van storytelling tijdens de Shadowplay workshops en -optreden en laat je creativiteit de vrije loop tijdens de theaterimprovisatieworkshop. En dit is slechts een voorproefje! Geniet van een scala aan activiteiten zoals een Photobooth & Edit Workshop, Origami Chess: Craft Your Own Paper Pieces, Fairytale Boardgames, en nog veel meer!

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Luna Festival 2024 en zich te laten betoveren door een dag vol creativiteit, verhalen en gezelligheid!

 

Studium Generale organiseert de gratis workshop Making Your Own Perfume op het Luna Festival. Parfumeur Frank Bloem neemt de deelnemers mee in de wereld van parfumcreatie en leert hen de basisprincipes van het samenstellen van een geur waarna zij zelf aan de slag gaan met het maken van een eigen uniek parfum. Deze workshop is al uitverkocht, maar er zijn nog voldoende andere workshops waaraan je kan deelnemen dus bekijk vooral het tijdsschema om te zien waar je hoe laat moet zijn.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x