24-1-2018

Welkom op onze nieuwe website!

Graag verwelkomen we je op onze nieuwe website. Niet alleen heeft de website een nieuwe look gekregen, we hebben ook geprobeerd je bezoek makkelijker en interactiever te maken.

Wat is er nieuw?
De nieuwe site is volledig responsive, wat betekent dat het er goed uitziet op wat voor scherm - smartphone, tablet of desktop -  je hem ook bekijkt.

Het design is luchtiger met grotere tekst en grotere afbeeldingen, waardoor je alles beter kunt lezen en bekijken.

Wanneer je op een programma klikt, zie je links een zwarte knop waarmee je direct voor die activiteit kunt reserveren. Daarnaast vind je ook een knop die je rechtstreeks naar het Facebook evenement brengt.

De versimpelde navigatiebalk bovenaan de pagina maakt het makkelijk om je weg te vinden op onze site.

Als je terug wilt naar de homepage kun je altijd op het SG logo in de linkerbovenhoek klikken.

Easter Egg
Ergens op de website zit een Easter egg verstopt. Als je deze vindt, stuur dan een screenshot ervan naar studium.generale@tue.nl (voor 11 februari) en maak kans op een etentje + film voor twee in Filmhuis De Zwarte Doos.

Binnenkort..

  • Nieuws en artikelen –  onder het kopje 'Nieuws' vind je regelmatig nieuwe artikelen met nieuws over Studium Generale, maar ook opiniestukken, verslagen van afgelopen programma's en andere interessante content, geschreven voor studenten en medewerkers.

Bekijk ook eens..

  • Onze nieuwsbrief – elke twee weken versturen we een nieuwsbrief waarin we de komende programma's aankondigen en waarin we nieuws delen. Schrijf je in via de homepage en blijf op de hoogte. 
  • Social media - Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Neem eens een kijkje en mocht je iets missen of heb je suggesties voor verbeteringen, laat het ons weten!

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x