9-3-2020

Coronavirus en de SG-programmering

Laatst geverifieerd: dinsdag 7 april 2020 om 14.00 uur

Studium Generale volgt het TU/e-beleid ten aanzien van het coronavirus (COVID-19) dat is gebaseerd op de RIVM-richtlijnen. Dit betekent dat programma’s van Studium Generale tot het einde van collegejaar 2019/2020 alleen in aangepaste vorm (online) aangeboden kunnen worden en registratie voor USE niet mogelijk is.

SG USE-punten en afstuderen
Studenten die vóór aanvang van Q1 2020/2021 hun Ba willen behalen krijgen een vrijstelling voor de vijf Studium Generale USE-punten, mits zij aan alle andere verplichtingen voor het behalen van het Ba-diploma hebben voldaan.

Online programmering
Wij ontwikkelen momenteel online alternatieven voor onze programmering, om jou ook in deze uitdagende tijd verbreding en verdieping te blijven bieden. We raden je aan om regelmatig op de Studium Generale website te kijken voor de meest up-to-date info hierover en ook onze Instagram en Facebook-pagina’s te volgen. Daarop plaatsen we de komende tijd o.a. “One minute tips” op het gebied van wetenschap en cultuur, speciaal voor jou uitgezocht door onze programmamakers.

TU/e-beleid ten aanzien van het coronavirus
De actuele informatie over het TU/e-beleid ten aanzien van de coronamaatregelen vind je op www.tue.nl/corona .

Vragen en/of ideeën
Heb je vragen aan ons en/of programma-onderwerpen waar wij mee aan de slag zouden kunnen? Neem dan zeker even contact met ons op.
De medewerkers van Studium Generale werken momenteel vanuit huis. Ze zijn per email en telefonisch te bereiken (maandag - donderdag 9.00-16.30 uur).