28-10-2020

Coronavirus en de SG-programmering | geüpdate op 24 september 2021

Laatst geverifieerd: vrijdag 24 september 2021 om 09:00 uur. 

Vanaf 25 september zijn de programma’s met SG&USE-label zonder afstandsbeperkingen te bezoeken en met maximale zaalbezetting. Kom dus vooral naar de zaal. Reserveren vooraf is wel verplicht en kan via de bestelknop op de programmapagina’s op deze website. Er is voor deze programma’s dus geen Coronacheck maar wel een check op reservering.

Een apart geval vormt de film in Filmhuis De Zwarte Doos. Aangezien die in een horecagelegenheid plaatsvindt, De Zwarte Doos, kan het zijn dat je voor het betreden van de Zwarte Doos gevraagd wordt je CoronaCheck-app te tonen, ongeacht of je nu een programma met SG&USE-label bezoekt of niet.

Voor programma’s zonder SG&USE-label geldt dat (1) reserveren nodig is, (2) je je moet je kunnen legitimeren en (3) je CoronaCheck-app zal worden gecheckt. Ook hier wordt uitgegaan van de maximale zaalbezetting.

De lezingen worden tot aan 12 november live gestreamd via Studium Generale Facebook en YouTube en zijn ook vanuit thuis te volgen waarbij het ook mogelijk is om online voor SG&USE te registreren. Om de livestream te kijken hoef je geen reservering te plaatsen.
Let op: hou er rekening mee dat deze regeling in principe in het volgende kwartiel ophoudt, dat wil zeggen dat je dan geen online programma met SG&USE label zal kunnen volgen na 12 november.

Zolang Coronamaatregelen landelijk van kracht zijn kunnen regels veranderen. Check onze website voor het actuele nieuws en wijzigingen.

TU/e-beleid ten aanzien van het coronavirus  
De actuele informatie over het TU/e-beleid ten aanzien van de coronamaatregelen kan je vinden op www.tue.nl/corona .  

Contact  
Heb je vragen? Neem dan zeker even contact met ons op. De medewerkers van Studium Generale werken momenteel veelal vanuit huis. Ze zijn per email en telefonisch te bereiken (maandag - donderdag 9.00-16.30 uur).