28-10-2020

Coronavirus en de SG-programmering | geüpdate op 21 januari 2022

Laatst geverifieerd: vrijdag 21 januari 2022 

Aangezien regels rond en ten gevolge van Corona snel kunnen veranderen is van belang altijd vóór het bijwonen van een SG programma de website te checken voor up to date informatie

In verband met de geldende coronamaatregelen zijn alle films in Filmhuis De Zwarte Doos tot en met 2 februari 2022 gecanceld.
De lezingen met SG&USE die vóór 17:00 uur plaatsvinden vallen onder het onderwijs en zijn zowel in de zaal bij te wonen door maximaal 75 personen, zonder afstandsbeperkingen en zonder CoronaCheck. Deze lezingen zullen veelal ook via MS Teams livestream online te bekijken zijn.
De programma’s die geprogrammeerd stonden na 17:00 uur komen t/m 25 januari 2022 te vervallen.

Programma bijwonen in de zaal – reserveren verplicht
Om een programma in de zaal bij te wonen is reserveren vooraf verplicht. Dat kan via de bestelknop op de programmapagina’s op deze website. Er is voor deze programma’s geen Coronacheck maar wel een check op reservering. Studenten kunnen voorafgaand aan het programma hun collegekaart scannen voor SG&USE registratie.

Livestreams van programma’s
Op de afzonderlijke programmapagina’s van deze website staat aangegeven of er live gestreamd wordt. Als dat het geval is, dan vind je daar ook de hyperlink naar de livestream, als ook de instructies voor het online registreren voor SG&USE.

TU/e-beleid ten aanzien van het coronavirus  
De actuele informatie over het TU/e-beleid ten aanzien van de coronamaatregelen kan je vinden op www.tue.nl/corona .  

Contact  
Heb je vragen? Neem dan zeker even contact met ons op. De medewerkers van Studium Generale werken momenteel veelal vanuit huis. Ze zijn per email en telefonisch te bereiken (maandag - donderdag 9.00-16.30 uur).

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x