16-6-2022

NIEUW Q1 PROGRAMMA BESCHIKBAAR: reserveer snel je tickets

Wat een collegejaar is het geweest, hé? We zijn "online" begonnen in één van meerdere hoogseizoenen van Corona, zaten soms in quarantaine en zo nu en dan in een lockdown, maar uiteindelijk begon de situatie te veranderen, ten goede, en werden de maatregelen stap voor stap versoepeld. Hierdoor konden we eindelijk onze lezingen, films, concerten, theatervoorstellingen, workshops en expo's weer naar de campus brengen, waar ze thuishoren. De plek waar we elkaar echt kunnen ontmoeten, gesprekken en discussies voeren; face-to-face, elkaar in de ogen kunnen kijken, de vibe van de menigte voelen en samen een leuke tijd hebben. 

En dat is precies wat we gedaan hebben, en wat we volgend collegejaar hopen te blijven doen. Maar eerst...we are going on a summer holiday!

 

Zomerstop
Studium Generale heeft een zomerstop tot 5 september.  Natuurlijk werken we achter de schermen hard door aan een kick-ass nieuw programma voor jullie voor het eerste kwartiel, dat je nu al kan bekijken onder het tablad “Programma”.
Vroege vogels kunnen alvast tickets reserveren of kopen om een programma op de campus bij te wonen. Dus vergeet niet om in een lekker lui moment - na het beachvolleyballen, bierpongen of als je gewoon met je blote voeten in het gras ligt- zeker de nieuwe SG programma's te bekijken die je een frisse start van het nieuwe collegejaar zullen geven.

Programma's 'on demand' bekijken
Veel van de online lezingen, interviews, en discussieprogramma's van het afgelopen collegejaar zijn nog steeds te bekijken op onze website. Het is de moeite waard om door de pagina met bijna 60 interessante video's te scrollen om er een of twee uit te pikken die je interesse wekken en dan gewoon op play te drukken.  

Voor nu: veel succes met de komende tentamens. Je kunt het! En daarna: geniet van een fantastische zomer en wij verwelkomen je graag vanaf 5 september bij Studium Generale!

 

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x