1-10-2020

Coronavirus en de SG-programmering tot november 2020

Laatst geverifieerd: donderdag 1 oktober 2020 om 14.00 uur 

Studium Generale volgt het TU/e-beleid ten aanzien van het coronavirus (COVID-19) dat is gebaseerd op de RIVM-richtlijnen. In verband met de recente aanscherping van dit beleid is besloten dat onze programma’s - tot nadere berichtgeving - zoveel mogelijk online aangeboden zullen worden. Er zijn echter een paar uitzonderingen. 

Tot november 2020 betekent dit concreet: 

  • Dat alle geplande lezingen uitsluitend online via livestreams te zien zullen zijn op onze Facebookpagina en YouTubekanaal. Mensen die al een reservering hebben voor een plek bij een programma in de zaal ontvangen hierover persoonlijk bericht. 
     

  • Dat de theatervoorstelling Vantablack zowel in de zaal in Luna bij te wonen is als ook te bekijken via een livestream. Dit programma is speciaal aangepast voor zowel het publiek in de zaal als het online publiek. Uiteraard houden we in de zaal rekening met de geldende corona regels. Er zijn nog plekken beschikbaar in de zaal, dus wees er snel bij en reserveer jouw plek voor deze deze troostrijke horrorkomedie over de perfecte mens.  
     

  • De films in Filmhuis De Zwarte Doos getoond kunnen worden aan een beperkte groep mensen. Het is verplicht om vooraf je ticket(s) online te kopen. In verband met de verplichte horeca-sluitingstijd van 22.00 uur zal de film “House of Hummingbird” op 19,20 en 21 oktober om 19.30 uur starten. 

SG & USE registratie 
Het blijft mogelijk om, na het in zijn geheel volgen van een live gestreamd programma dat het USE label draagt, je te registreren voor USE via een online registratieformulier dat wij tijdens de livestream verstrekken. Meer info over de SG & USE regeling en de voorwaarden kan je lezen op de USE-pagina op deze website. 
 

TU/e-beleid ten aanzien van het coronavirus 
De actuele informatie over het TU/e-beleid ten aanzien van de coronamaatregelen vind je op www.tue.nl/corona . 

 
Contact 
Heb je vragen? Neem dan zeker even contact met ons op. 
De medewerkers van Studium Generale werken momenteel vanuit huis. Ze zijn per email en telefonisch te bereiken (maandag - donderdag 9.00-16.30 uur).