28-10-2020

Coronavirus en de SG-programmering tot 16 april 2021

Laatst geverifieerd: woensdag 13 januari 2021 om 12:30 uur. 

Studium Generale volgt het TU/e-beleid ten aanzien van het coronavirus (COVID-19) dat is gebaseerd op de RIVM-richtlijnen. Voor onze programma’s betekent dit, dat deze - tot nadere berichtgeving - zoveel mogelijk online aangeboden zullen worden. Er zijn een paar uitzonderingen waarbij we uitwijken naar locaties buiten de TU/e campus.  
Houdt deze website goed in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Tot 16 april 2021 (einde kwartiel 3) betekent dit concreet: 

  • Alle geplande lezingen uitsluitend online via livestreams te zien zullen zijn op onze Facebook pagina en YouTube kanaal.
     
  • De films zijn tot en met dinsdag 9 februari geannuleerd vanwege de huidige lockdown. Zodra de bioscopen hun deuren weer mogen openen voor publiek, worden de Studium Generale films vertoond in Natlab aan de Kastanjelaan 500 in Eindhoven en niet in Filmhuis De Zwarte Doos, aangezien de TU/e de komende periode geen sociale activiteiten op de campus toestaat. De films worden in Natlab vertoond tot ten minste medio april 2021, dus gedurende het gehele 3e kwartiel. Let op: het is verplicht om vooraf online je kaartje(s) te kopen. De ticketprijs blijft € 3,50 voor studenten en deze tickets kunnen alleen gekocht worden via de ticketlinks op de filmpagina's op deze website. Niet-studenten betalen de reguliere Natlab-prijs van € 10,50. 
     
  • De World Press Photo expositie 2020 die in januari / februari in Atlas zou plaatsvinden, wordt uitgesteld naar 12 - 31 maart 2021. Dit is uiteraard wel onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen, maar we werken er op dit moment hard aan om het mogelijk te maken jou de indrukwekkende verhalen te tonen die ertoe doen.

SG & USE registratie 
Het blijft mogelijk om, na het in zijn geheel volgen van een live gestreamd programma dat het USE label draagt, je te registreren voor USE via een online registratieformulier dat wij tijdens de livestream verstrekken. Meer info over de SG & USE regeling en de voorwaarden kan je lezen op de USE-pagina op deze website. 
 

TU/e-beleid ten aanzien van het coronavirus 
De actuele informatie over het TU/e-beleid ten aanzien van de coronamaatregelen vind je op www.tue.nl/corona . 

Contact 
Heb je vragen? Neem dan zeker even contact met ons op. De medewerkers van Studium Generale werken momenteel vanuit huis. Ze zijn per email en telefonisch te bereiken (maandag - donderdag 9.00-16.30 uur).