27-5-2020

Bekijk online interview | Frank Lammers: duizendpoot in coronatijd

Hij houdt niet van stilzitten. Toen Nederland in maart in lockdown ging, vielen een aantal projecten stil. Maar acteur Frank Lammers zet niet bij de pakken neer en produceerde in no-time een film in en over de coronatijd, bracht een door corona gecancelde theatervoorstelling online uit en hij ging ook nog eens de barricaden op voor cultuur in Noord-Brabant n.a.v. de aangekondigde bezuinigingen van de Provincie. Genoeg reden om hem eens online bij ons op de koffie te vragen voor een leuk gesprek.

Frank Lammers

Hij is een creatieve duizendpoot. Hij staat op het toneel, is de huisvader in de Jumboreclame, speelde hoofdrollen in talloze films waaronder Wilde mosselsNachtrit, Rundskop, de Marathon en Michiel de Ruyter. Hij regisseerde Of ik gek ben (2016)en Groeten van Gerri (2020) maar definitieve roem verwierf hij met zijn rol van drugscrimineel Ferry Bouman in Undercover (de tweede serie is vanaf 6 september op Netflix te zien.

Veel plezier met bekijken van de video hierboven en we zien je graag terug bij onze volgende live gestreamde programma's.