Excursie

Straattour uitverkocht

Ervaringsdeskundigen Klankbordgroep Dak- en Thuislozen
Maandag 28 maart 2022, 15:30 - 17:30 (uitverkocht)
Dinsdag 5 april 2022, 15:30 - 17:30 (uitverkocht)
Verzamelen bij Atlas, begane grond
Prijs: Gratis (Student) Gratis (Anderen)

Verken de campus en de stad door de bril van mensen die op straat leven. Tijdens deze tour ga je op pad met ervaringsexperts van het Klankbord Dak- en Thuislozen (KDET). Zij vertellen je over hun eigen ervaringen met het leven op straat, en laten je zien hoe het is om in Eindhoven als dak- of thuisloze te moeten overleven.

In Eindhoven zijn zo’n vierhonderd dak- en thuislozen. Zij slapen in portieken, in parken, in parkeergarages, of in de nachtopvang. Ook onze campus is een populaire plaats om te overnachten. De mensen van KDET leiden je langs deze plekken, en laten je de campus en de stad met andere ogen bekijken. 

We organiseren de straattours rondom de tentoonstelling Point of View: Surviving in Eindhoven die van 22 maart t/m 12 april in Atlas op de begane grond te zien is. Point of View en de Straattours zijn een samenwerking met KDET en Ervaring die Staat.

Praktisch
De straattour begint en eindigt bij de tentoonstelling Point of View op de begane grond van Atlas. Hier word je door jouw gids opgehaald. Jullie gaan op pad in groepjes van 6 tot 8 man. De rondleidingen zijn in het Nederlands.

Ticketreservering
Aan deze tour kunnen uitsluitend TU/e studenten en -medewerkers deelnemen. Reserveren kan via de zwarte "bestel" knop op deze pagina.

SG & USE registratie
Voor de SG&USE registratie scan je jouw studentenkaart op de locatie voor aanvang van de Straattour.
Meer info over SG&USE vind je hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x