Workshop

Ice (wo)man training uitverkocht

Kelly Mostard MSc.
Dinsdag 2 februari 2016, 17:45 - 22:00 (uitverkocht)
Gaslab

Bijna 2 uur van top tot teen in een bak met ijs liggen. Het lijkt gekkenwerk, maar Iceman Wim Hof kan het. Hij suggereert dat hij door middel van ademhalingstechnieken, koude-adaptatie-training en concentratie/meditatietechnieken zijn autonome zenuwstelsel en immuunsysteem bewust kan beïnvloeden en daarom deze strijd met de kou kan overwinnen. Iets wat altijd voor onmogelijk werd gehouden, maar inmiddels is er ook wetenschappelijk bewijs.

In deze spectaculaire en unieke training ga jij onder leiding van Kelly Mostard MSc. de uitdaging met jouw lichaam en geest aan. Na een ademhalingssessie en concentratie/meditatie-oefening stap je als een echte ice (wo)man in een ijskoud bad. Ervaar zelf het effect van extreme koude op lichaam en geest.

Kelly Mostard MSc. is medisch bioloog, oprichter van LexNaturalis -instituut voor holistische gezondheidsbiologie – en ze is een WimHofMethode-instructeur. Aanvullend op de training vertelt zij over de wetenschappelijke bevindingen van het Radboud Universitair Medisch Centrum uit hun onderzoek naar de prestaties van Wim Hof.


Kosten € 15,- (Avondeten inbegrepen)
Schrijf je hier in

 

In 2012 was Wim Hof samen met wetenschappers te gast in het programma van SG (zie filmpje en foto’s).

 


 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x