Theater

Vantablack

TG Tiefschnee
Donderdag 15 oktober 2020, 20:00 - 22:00
Corona zaal, Luna & livestream
Prijs: Gratis (Student) € 7,50 incl. btw (Anderen)

Eigenlijk is hij een soort god: hij is nagenoeg onsterfelijk. Hij is de eerste designerbaby van de wereld. Alles gaat perfect. Tot zijn 21e verjaardag.

Een troostrijke horrorkomedie over de perfecte mens

Als hij zichzelf goed onderhoudt kan hij iedereen overleven. Eigenlijk is hij een soort god: hij is nagenoeg onsterfelijk. Hij is de eerste designerbaby van de wereld.

Alles gaat perfect. Tot zijn 21e verjaardag.

Voor het creëren van deze überbaby gaf de Commissie voor Wetenschap & Ethiek in het jaar 2026 toestemming, op één voorwaarde. Het kind moet door een reeks intensieve tests gaan zodra het volwassen wordt. En als de resultaten negatief zijn, moet de creatie worden vernietigd.

TG Tiefschnee viert de imperfectie met dit tragikomische horrorverhaal over de eerste designerbaby en zijn creator.

Na de voorstelling gaan we met de makers en het publiek in gesprek over de thema’s uit de voorstelling.

Dit programma is in samenwerking met T.S.V. Jan Pieter Minckelers (Japie) tot stand gekomen.

Let op: uitsluitend reserveren als je dit programma op de campus bij wilt wonen.

Je kan dit programma zowel op de campus bezoeken of online via een livestream bekijken.

Op de campus

Dit programma vindt plaats op de campus voor een beperkte groep bezoekers. Het aantal bezoekers dat we per programma een plaats kunnen bieden is vanwege RIVM-maatregelen beperkt. Reserveren via de website (zwarte “bestel”knop) is daarom verplicht als je dit programma in de zaal wilt bijwonen.

Via livestream

Dit programma wordt tevens live gestreamd naar onze Facebook pagina en YouTube kanaal. Volg ons op Facebook of abonneer je op ons YouTube kanaal om een melding te ontvangen wanneer we live gaan. Om de livestream te bekijken hoef je geen ticket te reserveren.

SG & USE registratie 

  • Op de campus: je laat je deelname ter plaatse door Studium Generale registreren door middel van het scannen van je collegekaart vóór aanvang van het programma (in de zaal).
  • Online na afloop van de livestream: Je kunt uitsluitend registreren voor SG&USE als je het programma live bekijkt (dus niet terugkijken) en jijzelf binnen vijf minuten na afloop een online SG&USE-registratieformulier invult. Dit formulier wordt direct na afloop van de livestream verstrekt. Houd je student-ID nummer bij de hand, want dit moet je dan invullen.

Zorg er alsjeblieft voor dat je registratie goed gebeurt, want anders kunnen we niet verifiëren dat je aanwezig was.
 

Meer info over SG & USE vind je hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x