Podium

Tin Men and the Telephone uitverkocht

Donderdag 3 maart 2016, 20:30 - 23:00 (uitverkocht)
Gaslab

Veel concerten pretenderen ‘interactief’ zijn, maar bij deze band is het écht zo. Het trio Tin Men and the Telephone is de Koning, Keizer én Admiraal van de interactieve concerten. Met een app die jij downloadt stuur je muzikaal genie Tony Roe en zijn compagnons geluiden uit het dagelijks leven die zij direct integreren in een muzikale trip vol jazz, hiphop, balkan en klassiek.

Drie musici, opgegroeid met (moderne) klassieke muziek, hiphop, Balkan en hedendaagse jazz, presenteren jazz in een nieuwe gedaante. Uitdagend, verleidelijk, komisch, boosaardig maar altijd met grote muzikale diepgang en sterke ritmes.

In de performance van Tin Men & the Telephone zijn gebeurtenissen uit het dagelijkse leven een grote bron van muzikale, theatrale en visuele inspiratie. Elementen die normaal onopgemerkt blijven, worden opgepikt en verwerkt: de klantenservice van de KPN, aanwijzingen van de TomTom, schreeuwende voetbalverslaggevers, straatgeluiden maar ook dierengeluiden. Muzikaal genie en bandleider Tony Roe komt met een nieuw programma, Tinmendo, en een nieuwe line up. Tinmendo is de live stage remote, een app voor iPhone of Android, waarmee het publiek invloed kan uitoefenen op alles wat er op het podium gebeurt.

‘Zelden werd goede humor met spannende muziek zo succesvol gecombineerd’ (Vrij Nederland).

Aanmelden kan hier
Studenten gratis , anderen betalen 5,- euro

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x