Podium

Oproep voor Musical Rent uitverkocht

Gezocht: muzikanten en een dirigent

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een ambitieus muziektheaterspektakel, Rent, de rockversie van de befaamde opera La Bohème van Puccini.

Regisseur Geert NilanWed en acteur Wouter van der Horst, bekend van de TU/e 55+ hit Moulin Rouge, buigen zich over vraagstukken als: welke keuzes maak ik? Ga ik voor mijn passie of zekerheid? Wat doet er echt toe in mijn leven? Dit zijn precies de vraagstukken waar de mensen in Rent, dat zich afspeelt in een kraakpand in het New York van 15 jaar terug, zich al zingend, dansend, lachend, rouwend en ruziemakend om bekommeren. Een belevenis waar een heel jaar lang naar toegewerkt wordt met een cast, crew en een flinke schare betrokkenen.

We zijn op zoek naar goede muzikanten met ervaring op het  gebied van pop en rock en die bereid zijn hard te werken om een strak geluid te kunnen creëren voor de musical die we in  november en december 2013 gaan opvoeren. De muziek van Rent is uniek te noemen. Bekijk de trailer of ga naar YouTube.

Ben je bereid om met een aantal bevlogen mensen een pracht van een productie neer te zetten, reageer dan op deze oproep. Laat ons weten waarom jij denkt dat je geschikt bent, en wij roepen je op om een keer voor te komen spelen.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Corine Bolwerk, c.j.c.b.bolwerk@tue.nl/ 040 2475348.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x