Podium

Martyn en Erosie uitverkocht

Donderdag 15 maart 2012, 20:30 - 23:30 (uitverkocht)
Gaslab

Once upon a time in Eindhoven had je een drum ’n bass DJ en een graffiti-spuiter. 10 jaar later doet de een gigs over de hele wereld en de ander exposities. We hebben ‘t over Martyn en Erosie.

Martyn is de drum ’n bass al lang voorbij, kreeg wereldwijde faam als dubstep-dj en producer maar is ook voor dat gat al lang niet meer te vangen, of zoals de VPRO het stelt: “De opkomst die de in Washington wonende Martyn krijgt, is er een die bij een middelgrote stadionrock-act niet zou misstaan: sommigen dichten hem ‘Messi alike skills’ toe.”
Jeroen Erosie, "The artist formerly known as street artist", exposeert van Berlijn tot Chicago, van Londen tot Barcelona, steeds op zoek naar manieren om met visuele taal onze post-moderne obsessie te becommentariëren.

Vanavond niet gewoon een clubavond los gaan op Martyn’s tunes, maar een verkenning van de symbiose tussen beeld en geluid van deze twee toppers met als uitgangspunt de vraag waarom er toch zo heel veel goede kunst/design/muziek uit Eindhoven komt.
 

UITVERKOCHT

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x