Podium

220V, Gaslab onder spanning uitverkocht

Donderdag 24 maart 2016, 20:44 - 01:44 (uitverkocht)
Gaslab

Voor de 12e keer wordt het Gaslab een walhalla voor de fijnproevers van elektronische muziek. In het verleden traden James Blake, Actress, Legowelt en Modeselektor op. Nu gaan we o.a. los met Amsterdam House-fixer San Proper , Funky Philou Louzolo en Melodieuze Pitto. Get up, get down and get electrocuted!

Philou Louzolo , straight outta Zeeland, Rotterdam en nu Amsterdam, maar met roots in Congo. Voel zijn groove, funk, soul, disco en house. "Als er maar gevoel in zit. All good music is ultimately African music".

​En ga los op Pitto. Utrechtse producer die met zijn intelligente melodische techno de Grote Prijs won. Drijvende kracht achter Stekker (in het Park), en onderga een warme blend van deephouse, techno, melancholische popmelodieën en vocalen met een nu-jazz sausje.

SAN PROPER (Rush Hour, Perlon).
Deze producer kan gerust beschouwd worden als een van de zwaargewichten in de Nederlandse dance scene met een indrukwekkende loopbaan, die al 15 jaar duurt. Zijn herkenbare house- en discosets werden met veel lof ontvangen in legendarische clubs als Trouw, Fabric en de Panoramabar. Internationaal kent zijn talent geen grenzen en liet hij in alle uithoeken van de wereld dansvloeren uit hun voegen barsten. Dat hij internationaal  zijn voet tussen de deur heeft weten te zetten blijkt uit het feit dat zijn nummer ‘Magnificent Speech Funk’ geremixt  werd door niemand minder dan Laurent Garnier.

220V gaat voor de verrassing, de nieuwkomers en vooral voor dat -o zo belangrijke - woordje dat begint met een ‘d’ en eindigt op ‘ansen’.
 

Studenten gratis, anderen betalen  5 euro
Aanmelden kan hier

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x