Lezing

Landenavond: Zuid Korea uitverkocht

Dinsdag 26 maart 2013, 20:00 - 22:00 (uitverkocht)
Gaslab

Oppa Gangnam Style! Tsjaa, dat kennen we wel, maar wat weten we nog meer van Zuid Korea? Een groep studenten gaat op studiereis en voor hen en jou deze avond een speed-introduction van dit land: met o.a. dr. Koen de Ceuster (Universiteit Leiden), Joep van Dun (student TU/e) en Sang-Ah Yooh (cultuurtrainingen).

Er is een gerede kans dat je smartphone, tablet of laptop waarop je dit leest uit Zuid Korea komt, en je moet wel onder een steen hebben geleefd als je Psy met Gangnam-style niet op YouTube hebt voorbij zien komen. Studenten van IE&IS gaan in het kader van hun  studie dit voorjaar naar dat land in het verre oosten. Om goed beslagen ten ijs te komen organiseren we deze landenavond die natuurlijk voor iedereen toegankelijk is.
Het programma: Vanuit de universiteit Leiden komt dr. Koen de Ceuster een lezing geven over de recente sociaal-culturele Koreaanse geschiedenis warabij natuurlijk ook de relatie met Noord Korea ter sprake komt .  TM-student Joep van Dun vertelt over zijn exchange half jaar aldaar en journaliste Sang-Ah Yooh geeft een interactieve cultuurtraining.

Gratis entree

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x