Excursie, Theater

De Parade 2024

Vrijdag 21 juni , 18:30 - 22:00
Veld naast het Parktheater
Prijs: € 10,00 incl. btw (Student)

Rondreizend theaterfestival de Parade is een fenomeen. Elk jaar reist het festival met zijn bonte kermistenten en vertier door Nederland. Van 21 t/m 29 juni slaat het zijn kamp ook weer op in het groen naast het Parktheater in Eindhoven. Iedere dag spelen er tientallen voorstellingen in de theatertenten, en jij kunt er als student, op de openingsdag, dankzij een fikse Studium Generale korting, voor een prikkie bij zijn.

Op vrijdag 21 juni ben je voor een speciaal Studium Generale tarief welkom op het terrein van de Parade. Naast toegang tot het festivalterrein, krijg je hiermee ook toegang tot twee speciaal geselecteerde voorstellingen. En of je nou een theaterliefhebber bent of vooral komt voor de gezellige terrasjes en de zweefmolen, bij de Parade is altijd wat te beleven.

Info over de twee voorstellingen die we bezoeken, kan je op een later moment vinden op deze website.

Tickets 
Uitsluitend TU/e studenten, PhD’s* en EngD’s* kunnen een Studium Generale kortingsticket reserveren voor vrijdag 21 juni via de zwarte bestelknop op deze pagina. 

Ben je geen student of wil je liever op eigen houtje de Parade een keer bezoeken, dan kan je een regulier toegangsticket aan de deur kopen of online op de website van de Parade.

*PhD’s en EngD’s kunnen een studententicket selecteren via de zwarte bestelknop.

SG & USE registratie 
Voor de SG&USE registratie scan je jouw studentenkaart op de locatie voor aanvang van het programma. 
Meer info over SG&USE vind je hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x