Discussie

TU/e in dialogue uitverkocht

Woensdag 19 februari 2020, 18:30 - 22:00 (uitverkocht)
TU/e Atlas Cafeteria (Local Legends)
Prijs: € 5,00 incl. btw (Student) € 7,50 incl. btw (Anderen)

Wanneer had jij voor het laatst een écht goed gesprek? Ontmoet nieuwe mensen en doe verse inzichten op tijdens deze dialoogavond op de TU/e. Het thema van dit jaar: Unboxing yourself.

We appen, kletsen, ouwehoeren en discussiëren wat af met elkaar. Maar we nemen eigenlijk veel te weinig tijd voor een goed, boeiend en aandachtig gesprek. Ga daarom de uitdaging aan: schuif aan en praat mee aan de dialoogtafel van de TU/e. Iedereen is welkom! Je weet van te voren niet wie je ontmoet, en dat maakt de gesprekken des te verrassender. Iedereen heeft immers een bijzonder verhaal te vertellen.

Unboxing yourself
Unboxing video’s op Youtube zijn enorm populair. We houden allemaal van de spanning en het plezier van iets nieuws uitpakken. Tijdens de dialoogavond staat het thema ‘unboxing yourself’ centraal. We zijn allemaal verschillend, maar hebben van nature de neiging om iedereen te labelen. Voel jij je wel eens in een hokje geplaatst of plak je zelf snel een label op anderen? Heb je de behoefte om eens ‘out of the box’ te denken? We onderzoeken wat het betekent om jezelf uit te pakken, en daarbij misschien zelfs nieuwe of onbekende talenten en aspecten van jezelf te ontdekken. Wat je achtergrond ook is, dit is een kans om je ervaringen met anderen te delen.

Je gaat over dit thema in gesprek aan de hand van de dialoogmethodiek van Eindhoven in Dialoog: kennismaken, ervaring delen, dromen en doen. Je leert naar anderen te luisteren en je ervaart hoe het is de tijd te hebben om jóuw verhaal te kunnen vertellen. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een open houding, een luisterend oor en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. 

Voor een avondmaaltijd wordt gezorgd. Na afloop is er gelegenheid verder na te praten in Café Hubble. 

De gespreksavond TU/e in Dialoog is een gezamenlijk initiatief van TINT, Eindhoven in Dialoog en Studium Generale. 

Registratie voor dit event is verplicht. Je kunt je aanmelden tot 19 februari, 10.00 uur ’s ochtends. Het is mogelijk deel te nemen aan een Nederlandstalige of Engelstalige dialoog; dit kun je aangeven op de avond zelf. 

Dit programma zal plaatsvinden in het Atlas gebouw op de TU/e campus. Om de locatie te vinden kijk op deze pagina voor route en plattegrond.

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x