Dialoog

Niks Nieuws

Marco Martens & Luan Buleshkaj
Woensdag 6 oktober , 20:00 - 21:00
Luna, Coronazaal
Prijs: Gratis (Student) € 7,50 (Anderen)

Schrijvers en spoken word-artiesten Marco Martens en Luan Buleshkaj delen een voorliefde voor wordplay en punchlines en zijn minstens zo geïnteresseerd in de waan van de dag.

De wereld is immers geschift, nietwaar? Liever dan zich laten verleiden tot Twitterfitties of verheffende vingertjes doen de heren met Niks Nieuws waar ze goed in zijn: de actualiteit vangen in mooie teksten.

Niks Nieuws is een terugkerend format met wisselende gasten en perspectieven. Tevens gaan Martens en Buleshkaj iedere show in gesprek met een journalist over de achterkant van wat er speelt. Vanavond Christian Jongeneel die lang als wetenschapsjournalist heeft gewerkt maar daar onlangs mee gestopt is omdat hij het gevoel had steeds hetzelfde verhaal te vertellen. Een mooi vertrekpunt voor een interview over de wetenschapsjournalistiek.

Verwacht spoken word, liedjes, interviews en improvisatie van een duo dat samen meer jaren ervaring heeft dan sommige rocksterren aan levensjaren halen. Een goede afloop wordt - geheel in de lijn van het NOS-journaal - niet gegarandeerd.
 

Ticketreservering verplicht
Deze voorstelling vindt plaats op de campus voor een beperkte groep bezoekers. Dit in verband met de huidige corona maatregelen. Reserveren via de website (klik op de zwarte "bestel" knop) is daarom verplicht.

SG & USE registratie

Voor de SG&USE registratie scan je jouw studentenkaart op de locatie voor aanvang van het programma.

Meer informatie over SG & USE vind je hier.