Dialoog

Dineren met (ex) daklozen

Eindhovense (ex) daklozen
Donderdag 7 april 2022, 17:30 - 20:00
Atlas, begane grond bij Brownies & Downies
Prijs: Gratis (Student) Gratis (Anderen)

Ben jij benieuwd hoe het leven van een dakloze in Eindhoven eruit ziet? Hoe zag zijn/haar verleden er uit, en ook het heden en de toekomst? Meld je aan en ga een goed gesprek aan met (ex) daklozen tijdens het bijzondere (gratis) diner dat we organiseren in relatie tot de tentoonstelling Point of view: Surviving in Eindhoven.

De avond staat in het teken van de ontmoeting van twee groepen mensen die op onze campus komen. De ene groep komt hier om te leren en om te werken, de ander om te overleven. Tijdens dit bescheiden maar smaakvolle dinertje komen de dag- en de nachtbezoekers van de campus elkaar tegen om in gesprek te gaan. We serveren drie gangen, en bij elke gang komt er een interessant thema aan bod.

Omdat de meeste (ex)daklozen zich in het Nederlands het beste kunnen uitdrukken, is de voertaal van deze avond Nederlands.

Deze avond is een samenwerking met Ervaring die Staat en de Klankbordgroep Dak- en Thuislozen. Ervaring die Staat organiseert drie keer in de week inloopavonden voor kwetsbare mensen in de stad, voornamelijk dak- en thuislozen. Tijdens deze avonden krijgen mensen een gezonde maaltijd, en kunnen ze verhalen delen. Op 7 april vindt deze inloopavond op onze universiteit plaats.

Ticketreservering
Om verzekerd te zijn van een plek aan tafel, raden we je aan om een ticket te reserveren (zwarte "bestel" knop).
 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x