Concert

Inspireer

Nederlands Studenten Orkest
Donderdag 16 februari 2023, 20:00 - 23:00
Muziekgebouw, heuvel 140, Eindhoven
Prijs: € 5,00 incl. btw (Student) € 25,00 incl. btw (Anderen)

Studenten die zich naast hun studie volledig geven aan de muziek en in korte tijd een fenomenaal concert instuderen, dat is precies wat Nederlands Studenten Orkest (NSO) is. De concerten van het NSO staan bekend om de professionele kwaliteit en om de sprankelende sfeer die de studenten uitdragen. Nu te beleven op 16 februari in het Muziekgebouw Eindhoven, met extra Studium Generale korting voor studenten. Wees er snel bij; het aantal kortingskaarten is beperkt!

Op het programma staan Christiaan Richter – Motion Blur Streaks; Elgar – Celloconcert in E en Bruckner – Symfonie nr. 7 in E. Dirigent is Jurjen Hempel en solist lla van Poucke (cello). 

Het thema van dit jaar is Inspireer; passend na moeizame coronajaren en een muziekwereld die daaronder leed en nog altijd moedig aan het opkrabbelen is. Wat is er troostender en waar krijg je meer energie en levenslust van dan van prachtige muziek? Ben je nieuwsgierig naar de magie die een symfonieorkest ten gehore brengt, maar was de drempel naar een concertzaal tot nu toe te hoog? Dan is dit jouw kans om met een hele dikke vette korting de mooiste muziekstukken te horen, uitgevoerd door medestudenten. 

Studentenkorting met SG kortingscode: InspireerEindhoven5
Omdat we vinden dat je dit als student echt een keer meegemaakt moet hebben en blij verrast zult zijn over wat je hoort en ziet, krijgen TU/e studenten met een speciale Studium Generale code een flinke korting voor Inspireer. In plaats van 12,50 euro betaal je met de Studium Generale kortingscode als student slechts 5,00 euro. (niet-studenten betalen 25 euro per ticket). Maar let op, dit geldt voor een beperkt aantal tickets, wees er snel bij, want op=op.

Klik op de zwarte bestelknop en gebruik tijdens het bestelproces op de website van Muziekgebouw Eindhoven de code: InspireerEindhoven5. De korting geldt bovenop de studententicketprijs.
Voor aankoop van tickets geldt het retourbeleid van het Muziekgebouw.

Neem naast het toegangsbewijs ook je studentenkaart mee naar het concert. Deze zal aan de deur gecontroleerd worden.
 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x