Cabaret, Dialoog

Niks Nieuws

Marco Martens & Marlon Penn
Donderdag 10 maart 2022, 20:00 - 21:00
Coronazaal, Luna
Prijs: Gratis (Student) Gratis (Anderen)

Schrijvers en spoken word-artiesten Marco Martens en Marlon Penn delen een voorliefde voor wordplay en punchlines en zijn minstens zo geïnteresseerd in de waan van de dag.

De wereld is immers geschift, nietwaar? Liever dan zich laten verleiden tot Twitterfitties of verheffende vingertjes doen de heren met Niks Nieuws waar ze goed in zijn: de actualiteit vangen in mooie teksten.

Niks Nieuws is een terugkerend format met wisselende gasten en perspectieven. Martens en zijn nieuwe sidekick Marlon Penn  gaan tijdens de show in gesprek met gasten over de achterkant van wat er speelt.

Deze keer zullen er maar liefst twee gasten bij zijn: 

  • Monique Hendriks, een Eindhovense dichteres die het afgelopen jaar Nederlands Kampioen Poetryslam werd en ook met de El Hizjra Literatuurprijs aan de haal ging. Daarnaast werkt ze als research scientist voor Philips.
    De andere gast is Bridget Alcione Spoor: een gedreven (onderzoeks)journalist, die het hele nieuws wil brengen, niet alleen de makkelijke verhalen. Zij werkt voor het universiteitsmedium Cursor.

De muzikale begeleiding is dit keer in handen van Michline Plukker, een creatieve duizendpoot. Dans- en theater docente, actrice, danseres, zangeres, theatermaakster, schilder, creative director en spoken word artiest.

Verwacht spoken word, rap-battles, liedjes, interviews en improvisatie van een duo dat samen meer jaren ervaring heeft dan sommige rocksterren aan levensjaren halen. Een goede afloop wordt - geheel in de lijn van het NOS-journaal - niet gegarandeerd.

Ticketreservering 
Deze voorstelling vindt plaats op de campus. Reserveren via de website (klik op de zwarte "bestel" knop) is aangeraden om zeker te zijn van een plek.

SG & USE registratie
Voor de SG&USE registratie scan je jouw studentenkaart op de locatie voor aanvang van het programma. Meer informatie over SG & USE vind je hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x