Algemene info

Info over huidige programmering

Donderdag 9 juli 2020, 09:00 - 23:00
Vrijdag 23 oktober 2020, 09:00 - 23:00
Reserveren vanaf nu verplicht als je programma op de campus wilt bijwonen

Vanaf afgelopen september hebben we een aangepaste programmering in verband met de geldende RIVM-maatregelen. Dat betekent dat je sommige programma’s op de campus kan bijwonen, anderen alleen via livestream kan bekijken en in veel gevallen beide. Ook kan je vanaf september weer registreren voor SG & USE bij programma’s die het USE-label dragen. Wat betekent dit allemaal concreet?

Programma bijwonen op de campus

Indien een programma plaatsvindt op de campus dan is er slechts plek voor een beperkte groep bezoekers vanwege de geldende RIVM-maatregelen. Reserveren via de website (zwarte “bestel”knop op de betreffende programmapagina) is daarom verplicht als je het programma in de zaal wilt bijwonen. Check ook voorafgaand aan je bezoek de geldende corona algemene uitgangspunten.

Programma’s bekijken via livestream

Indien een programma (ook) online live gestreamd wordt, dan kan je het bekijken op onze Facebook pagina en YouTube kanaal. Volg ons op Facebook of abonneer je op ons YouTube kanaal om een melding te ontvangen wanneer we live gaan. Let op: GEEN plaats reserveren a.u.b. als je het programma online via de livestream wilt volgen.

SG & USE registratie

Voor de SG & USE registratie bij programma’s die het USE-label dragen gelden twee mogelijkheden:

  1. Bijwonen op de campus: je laat je deelname ter plaatse door Studium Generale registreren door middel van het scannen van je collegekaart vóór aanvang van het programma (in de zaal).
  2. Online direct na afloop van de livestream: Je kunt uitsluitend registreren voor SG&USE als je het gehele programma live bekijkt (dus niet terugkijken) en jijzelf een online SG&USE-registratieformulier invult. Tijdens het programma wordt uitgelegd wanneer de link naar het online registratieformulier wordt gedeeld in de chat/ opmerkingenbox van de livestream. Houd je campuskaart met student-ID-nummer bij de hand. Je vindt je student-ID-nummer op je campuskaart onder de pasfoto. 

Zorg er alsjeblieft voor dat je registratie goed gebeurt, want anders kunnen we niet verifiëren dat je aanwezig was.

Meer info over SG & USE vind je hier.

 

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x