Algemene info

Info over huidige programmering

Donderdag 18 juni , 09:00 - 23:00 (uitverkocht)
Prijs: Gratis (Student) Gratis (Anderen)

Net als ieders leven, heeft het coronavirus dat van de Studium Generale teamleden op haar grondvesten doen schudden. Onze volledige zaalprogrammering kon de ijskast in we zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden hoe wij in deze tijd van social distancing jou toch kunnen blijven stimuleren om je horizon te verbreden. Ook nu. Of moeten we zeggen: juist nu.  

Het programmaoverzicht op deze website barst normaliter haast uit zijn voegen van de lezingen, workshops, expo's, films, theater- en muziekvoorstellingen. Alles offline en face to face. Je kan het zweet van de artiesten dan soms bijna ruiken. Helaas kan dat voorlopig niet en kunnen we elkaar alleen online treffen. 

Programma's live gestreamd
We hebben onze manier van werken en ook ons aanbod dus tijdelijk flink op de schop gegooid. De komende tijd kan je elke week een nieuw online programma bij ons bezoeken, live gestreamd via onze Facebook-pagina en ons YouTube-kanaal. Als je een melding wil ontvangen op het moment dat we live gaan, kun je ons volgen of je abonneren. Wanneer je je via onze website inschrijft voor een programma, sturen we je een dag vantevoren een herinnering via de mail.

Via onze socials zie je meer
Onderwerpen, sprekers, artiesten en de vorm kunnen wisselen, maar interessant en inspirerend wordt het zeker. We houden voeling met wat er leeft in de maatschappij en gaan graag het experiment aan. We plannen kort vooruit, want niks is zeker in deze tijd, dus blijf onze website en socials in de gaten houden. Daar plaatsen we naast programmainfo ook leuke tips, columns, longreads, podcasts, quizzen en "ultra short lectures" op. In de nieuwssectie kan je er alvast een paar bekijken (en een paar One minute tip's zie je hierboven).