Workshop

Storytelling uitverkocht

Gisèle Noordzij
Dinsdag 14 februari 2017, 19:00 - 22:00 (uitverkocht)
Gaslab

De term Storytelling komt vooral veel voor in de reclamewereld, maar van oudsher ligt het in onze aard om elkaar verhalen te vertellen. Waarom eigenlijk? Omdat een mooi verhaal ons met elkaar verbindt en omdat een mooi verhaal beklijft en doorverteld wordt. Zo kan een goed verhaal het gevoel geven 'ergens bij te willen horen'. Een goed verhaal kan enthousiasmeren, overtuigen, ontroeren en zelfs aanzetten tot het kopen van een product.

Trainer en theatermaakster Gisèle Noordzij leert je hoe je met structuur, verbeeldingskracht en emotie een persoonlijke anekdote treffend en boeiend neer kunt zetten. Met voorbeelden van bekende Storytellers als Steve Jobs word je geïnspireerd om je eigen verhaal te ontwerpen. Je leert de kernboodschap analyseren aan de hand van beeldankers. En je krijgt theatertechnieken aangereikt om de spanning van je publiek vast te houden.

Na deze workshop breng je een authentiek en aantrekkelijk, ontroerend en komisch verhaal waarbij de luisteraars aan je lippen hangen...

Gisèle Noordzij is trainer en theatermaakster. Ze heeft jarenlange ervaring als regisseur in het theater en als docent en trainer Presentatietraining en Storytelling in het hoger onderwijs.

 

De workshop is alleen voor studenten en kost €10,-
Om te reserveren klik hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x