Workshop

Fictieschrijven uitverkocht

Maandag 2 februari 2015, 19:00 - 21:30 (uitverkocht)
Maandag 9 februari 2015, 19:00 - 21:30 (uitverkocht)
Maandag 23 februari 2015, 19:00 - 21:30 (uitverkocht)
Maandag 2 maart 2015, 19:00 - 21:30 (uitverkocht)
Collegezaal 12, Auditorium

Altijd al de ambitie gehad om fictie verhalen te (leren) schrijven? Dit is je kans! Ingenieur en sciencefictionauteur Django Mathijsen helpt je op pad om je schrijfvaardigheden te verbeteren en te filosoferen over toekomst en technologie. Of je interesse nou bij science fiction, fantasy of een ander fictiegenre ligt. Aan bod komen onder meer plotopbouw, het genereren van  ideeën, onderzoek, perspectief, wereldbouw, karakterontwikkeling, spelling, interne logica en het publiceren van je verhaal. Aan het einde van de workshop heb je je (eerste?) verhaal geschreven!

Django Mathijsen studeerde in 1993 af aan de TU/e en werkte onder meer als wetenschapsjournalist, Robot Wars adviseur en sciencefictionauteur. Hij is de meest bekroonde Nederlandse verbeeldingsliteratuurauteur.


Deelnemers van vorig jaar gaven deze workshop een 8,8

“Deze workshop leert studenten echt beter verhalen te schrijven. Je wordt enorm gestimuleerd jezelf te zijn en je creatieve ideeën de vrije loop te laten.”

“Als je altijd al hebt gedacht zelf een fictie verhaal te willen schrijven, maar niet goed weet waar je moet beginnen, dan is deze workshop iets voor jou.”

“Als je van schrijven houdt en je wilt gaan publiceren, dan is zo’n workshop essentieel. Je leert namelijk in een sneltreinvaart de belangrijkste onderdelen van het schrijven én het publiceren van een boek.”

“Een heel leuke workshop gegeven door een super enthousiaste docent met veel kennis.”
 

Lees hier enkele resultaten van de workshop Science Fiction & Fantasy schrijven van afgelopen studiejaar.
 

Kosten € 30,-
Inschrijven kan hier

N.B.: Deze workshop bestaat uit 4 bijeenkomsten. Wie zich inschrijft verplicht zich alle avonden aanwezig te zijn! En houd er rekening mee dat je schrijfopdrachten mee krijgt voor thuis.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x