Workshop

Fictie schrijven uitverkocht

Django Mathijsen
Maandag 20 februari 2017, 19:00 - 21:30 (uitverkocht)
Auditorium CZ 13

Altijd al de ambitie gehad om fictie te schrijven? Dit is je kans! Ingenieur en auteur Django Mathijsen helpt je op pad om je schrijfvaardigheden te verbeteren en te filosoferen over toekomst en technologie. Of je interesse nou bij sciencefiction, fantasy of een ander fictiegenre ligt. Aan bod komen onder meer plotopbouw, het genereren van ideeën, onderzoek, perspectief, wereldbouw, karakterontwikkeling, spelling, interne logica en het publiceren van je verhaal. Aan het einde van deze uit vier bijeenkomsten bestaande workshop heb je je (eerste?) verhaal geschreven!

Django Mathijsen studeerde in 1993 af aan de TU/e en werkte onder meer als wetenschapsjournalist, Robot Wars adviseur en sciencefictionauteur. Hij is de meest bekroonde Nederlandse verbeeldingsliteratuurauteur.

Houd er rekening mee dat je schrijfopdrachten mee krijgt voor thuis.

 

Deze workshop werd vorig jaar beoordeeld met een 9. Eerdere deelnemers zeiden het volgende over de workshop:

“Interessante cursus voor beginners met goede tips over zowel structuur als publicatiemethoden en alles daartussenin.”

“De workshop fictie schrijven heeft voor mij een nieuw boek geopend.”

“De workshop heeft een geweldige interactie. Verhalen en allerlei zaken eromheen worden zo naar een hoger niveau getild.”

“Deze workshop leert studenten echt beter verhalen te schrijven. Je wordt enorm gestimuleerd jezelf te zijn en je creatieve ideeën de vrije loop te laten.”

“Als je altijd al hebt gedacht zelf een fictie verhaal te willen schrijven, maar niet goed weet waar je moet beginnen, dan is deze workshop iets voor jou.”

“Als je van schrijven houdt en je wilt gaan publiceren, dan is zo’n workshop essentieel. Je leert namelijk in een sneltreinvaart de belangrijkste onderdelen van het schrijven én het publiceren van een boek.”

 

De workshop is alleen voor studenten en kost €30,-
Om te reserveren klik hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x