Workshop

Debatteren voor beginners (afgelast)

Imre Végh
Maandag 26 november 2018, 18:45 - 21:15
Maandag 3 december 2018, 18:45 - 21:15
Maandag 10 december 2018, 18:45 - 21:15
Collegezaal 13 Auditorium
Prijs: € 30,00 incl. btw (Student)

Deze workshop is afgelast. Heb je interesse in een andere workshop, klik dan hier.

Kijk jij vol bewondering naar de rake oneliners en slimme retorische trucs van politici als Geert Wilders en Mark Rutte? En geniet jij ook van de discussies aan de talkshowtafels van Jinek en Pauw en bij Buitenhof? Scherp debatteren is te leren.

Na deze workshop sta je nooit meer met een mond vol tanden en durf je vol zelfvertrouwen voor een groep je punt te maken. Gerenommeerd trainer Imre Végh leert je niet alleen een argument, mening, drogreden of rattenstreek te herkennen, maar ook scherpe vragen te stellen en slim te reageren op zwakke plekken in een betoog. Argumentatiestructuur, goed luisteren en analyseren komen eveneens aan bod in deze uit drie bijeenkomsten bestaande workshop.

Trainer Imre Végh

Imre Végh (TrueVoice) is freelance gespreksleider, coach en trainer op onder andere het gebied van debatteren, leiderschap, teambuilding en het realiseren van doelen en idealen. Hij verzorgt al een aantal jaar zeer hoog gewaardeerde workshops op de TU/e. Studenten die zijn workshops bij Studium Generale volgden beoordeelden de workshops met gemiddeld een 9 en noemen zijn workshops zeer inspirerend, praktisch toepasbaar en leerzaam.

(Spelregels voor workshops)

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x