Workshop

Debatteren voor beginners uitverkocht

Maandag 13 maart 2017, 18:45 - 21:15 (uitverkocht)
Auditorium CZ 11

Na eerdere afgelasting wederom in ons aanbod!

Kijk jij ook vol fascinatie naar de pittige oneliners van politici als Wilders, Rutte, Obama en Trump? Scherp debatteren is te leren! Na deze workshop sta je nooit meer met een mond vol tanden en durf je vol zelfvertrouwen voor een groep je punt te maken. Trainer Imre Végh leert je niet alleen een argument, mening, drogreden of rattenstreek te herkennen, maar ook scherpe vragen te stellen en slim te reageren op zwakke plekken in een betoog. Argumentatiestructuur, goed luisteren en analyseren komen eveneens aan bod in deze uit twee bijeenkomsten bestaande workshop.

 

Deze workshop is ook nuttig ter voorbereiding op het NK Beleidsdebatteren georganiseerd door de DebatCommissie van SSRE.

 

Imre Végh (o.a. debat.nl) verzorgt bij Studium Generale jaarlijks de workshops debatteren dan wel verleiden. Zijn workshops worden gemiddeld beoordeeld met een 8,5. Afgelopen november verzorgde hij tijdens de Trainingsdagen (programma Wervingsdagen) de workshop Spreken als Obama.

 

Wist je dat Studium Generale op maandag 6 maart ook een Verkiezingsdebat organiseert in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen? Meer info over die avond volgt binnenkort. 

 

De workshop is alleen voor studenten en kost €15,-
Om te reserveren klik hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x