Workshop

Communiceren als een wereldleider (UITVERKOCHT) uitverkocht

Imre VĂ©gh
Zaterdag 4 november 2017, 18:45 - 21:15 (uitverkocht)
Zaterdag 11 november 2017, 18:45 - 21:15 (uitverkocht)
Maandag 27 november 2017, 18:45 - 21:15 (uitverkocht)
Auditorium collegezaal 12

We kennen ze uit de politiek zoals Angela Merkel, Donald Trump en Vladimir Poetin; uit de spirituele en religieuze hoek zoals paus Franciscus en de dalai lama; maar ook uit het bedrijfsleven, denk aan Bill Gates, Mark Zuckerberg en Larry Page. Wereldleiders. Het zijn zij die de kunst van het effectief beïnvloeden als geen ander beheersen en daardoor hun doelen weten te bereiken.

Iemand meenemen in jouw ideeën en laten doen wat jij wilt is moeilijk – voor je het weet sta je bekend als bazig, onvriendelijk of bot en bereik je niks. Trainer Imre Végh laat je zien hoe het ook anders kan: leer communiceren als een wereldleider. Door gebruik te maken van verleidingstechnieken kun je mensen effectief beïnvloeden en doen ze met plezier wat jij wilt. Imre gaat in op de psychologie van het verleiden en laat je oefenen met verschillende technieken. Of het nu gaat om je geliefde, vrienden, medestudenten, docenten, (toekomstige) collega’s of klanten, Imre zorgt dat je voortaan vriend en vijand voor je ideeën en plannen wint.  

Imre Végh (imrevegh.nl en truevoice.nl) is freelance gespreksleider, coach en trainer op onder andere het gebied van debatteren, leiderschap, teambuilding en het realiseren van doelen en idealen. Hij verzorgt al een aantal jaar zeer hoog gewaardeerde workshops op de TU/e. Studenten die zijn workshops volgden beoordeelden de workshops met gemiddeld een 9 en noemen zijn workshops zeer inspirerend, praktisch toepasbaar en leerzaam.

 

De workshop is alleen voor studenten en kost €30,-
Om te reserveren klik hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x