Theater

SG at Stukafest: Doodle your day

Firma Frictie
Donderdag 13 februari 2020, 20:30 - 23:00
Student room in the city center

Ook zo’n moeite om alle ballen in de lucht te houden? Stella en Luus van www.getyourselftogether/bulletjournal.com hebben de oplossing voor onhandige emoties, beginnende depressie en onbereikbare verlangens. Hoe te werk te gaan. Je pakt een lege bladzijde in je bullet journal. Je schrijft al je problemen rats, rats, rats onder elkaar. Dikke streep en schrijf; “houd er mee op’’. Een paar keer per dag doorlezen en het wordt vanzelf minder. Stella is al bijna van al haar problemen af.

Iedereen kan tegenwoordig een inspirator zijn en Stella en Luus geven met 'Doodle your day' de presentatie van hun leven. Aan de hand van 96 bullets creëren ze een wereld waarin je grenzeloos kan zijn wie je wilt. Een voorstelling over het spanningsveld tussen maakbaarheid en de realiteit.

Actrices Stella van den Sigtenhorst (HKU 2017) en Lusanne Arts (ATKA 2016), samen Firma Frictie, maken voorstellingen waarbij ze een persoonlijke karaktereigenschap onder de loep nemen en vertalen naar de hedendaagse maatschappij. De twee actrices vinden elkaar in hun spelplezier en gekte en maken luchtige, humoristische voorstellingen met een serieuze ondertoon. Na Laat je billen zien op de Parade maakten zij Doodle your day en in maart 2020 gaan zij in première met hun nieuwste festivalvoorstelling Das Totalmensch.

Stukafest is het festival waarbij studentkamers worden omgetoverd tot kleine podia. Bezoekers kunnen in één avond drie optredens bezoeken in drie verschillende studentenkamers verspreid over de stad. Kom genieten van een voorstelling tussen de studieboeken en de kratjes bier. Voor info over het gehele programma en de kaartverkoop, klik hier.

Beeld: Casper Koster

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x