Stand-up comedy

Raoul Heertje begrijpt het ook niet uitverkocht

Raoul Heertje
Donderdag 11 januari 2024, 20:30 - 21:45 (uitverkocht)
Coronazaal
Prijs: Gratis (Student)

De pionier van stand-up comedy in Nederland komt naar onze campus. Comedian en voormalig team captain van Dit was het nieuws Raoul Heertje doet een poging doet om de wereld, de medemens, en deze avond specifiek TU/e-studenten beter te begrijpen. Kom, want je bent onmisbaar vanavond! 

Zaal open om 20:15 uur.

Raoul Heertje begrijpt de wereld en zijn medemens niet. Dat is niet zo raar, want de meeste mensen begrijpen zichzelf niet eens. Onder het motto ‘Ik heb nou wel genoeg naar mezelf geluisterd’ laat Raoul Heertje zich nu door willekeurige voorbijgangers inspireren (zoals uitgelegd aan Arjan Lubach): enkele weken voorafgaand aan de show gaat hij op onze campus aan zijn ‘Spreekuur-tafeltje’ in gesprek met willekeurige studenten en laat zich verrassen door hun persoonlijke ervaringen, gedachtes en wijsheden. Iedereen die zin heeft in een openhartig gesprek is dinsdag 12 december welkom om aan te schuiven. De mooiste, grappigste en opvallendste uitspraken gebruikt Raoul op 11 januari in zijn show. 

Op het podium laat Raoul Heertje zijn gedachten, ideeën en bespiegelingen de vrije loop. Het gaat om samen zijn en samen een heleboel dingen afvragen zonder dat daar een antwoord op hoeft te komen. Raoul hoopt erg dat je erbij bent. Sterker nog, je bent noodzakelijk. Zonder jou gebeurt er namelijk niks. (De avond gaat wel door, maar toch anders).   

Over Raoul Heertje
Raoul Heertje is comedian, schrijver, programmamaker, en coach van comedytalenten. Hij kan zonder overdrijven een pionier in de stand-upcomedy in Nederland worden genoemd. Hij was jarenlang teamcaptain bij het satirische tv-programma Dit was het Nieuws, presenteerde Wintergasten en ‘Heerlijk Eerlijk Heertje’, schreef voor het NRC en publiceerde verschillende boeken (o.a. 'Mark Rutte is Lesbisch'). De afgelopen jaren speelde hij in comedyclubs, schreef en vertaalde toneelstukken, regisseerde diverse comedians en maakte samen met Frans Bromet de tv-serie 'Het Israël van Heertje & Bromet'. In 2023 speelt hij op diverse plekken zijn stand up comedy-shows 'Raoul Heertje begrijpt het ook niet' en in verkiezingstijd 'Raoul Heertje zweeft ook nog' en regisseert hij de nieuwe show van Daniël Arends.

Ticketreservering 
Het reserveren van een ticket is voor dit programma verplicht (zwarte "bestel" knop links op de pagina). Vanaf 1 november jl. is het alleen voor studenten, PhD's en EngD's nog mogelijk een ticket te bestellen (zij kunnen een “studententicket” bestellen).  Niet-studenten die vóór 1 november tickets hebben besteld krijgen uiteraard toegang tot de zaal op vertoon van hun tickets. 

SG & USE/ITEC registratie
Voor de SG&USE/ITEC registratie scan je jouw studentenkaart op de locatie voor aanvang van het programma. 
Meer info over SG&USE/ITEC vind je hier.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x