Podium

Try-out Cameretten uitverkocht

Woensdag 20 november 2013, 20:30 - 22:00 (uitverkocht)
Blauwe zaal Auditorium

Nabil Aoulad Ayad is een podiumdier. Hij maakte naam als beatboxer en werd Nederlands kampioen in 2007. Hij speelde in  de series Onderweg naar Morgen en de Co-assistent en maakt als stand-up comedian deel uit van Comedy-explosion.

Iedereen wil een zo normaal mogelijk keurig leven maar niemand slaagt daar in. Dat is de stelling van Aron Elstak . Hij kreeg voor zijn voorstelling ‘Keurig Klote’ een staande ovatie van het publiek tijdens de Intro in Nijmegen.

Tom van Kalmthout en Yannick van der Velde zijn twee recent afgestudeerde acteurs uit Amsterdam. In hun voorstelling Rundfunk  zetten ze in snelle schetsen allerlei ‘stero’typetjes neer die ze vervolgens weer onderuit schoppen.

Jennifer Evenhuis is de presentator van de avond.

Cabaretfestival Cameretten is sinds 1966 hét podium voor beginnende cabarettalenten die de sprong willen wagen naar een professionele cabaretcarrière. Onder andere Bert Visscher, Marc-Marie Huijbregts, Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt, Plien en Bianca, Hans Teeuwen, Theo Maassen, en meer recent Daniël Arends, Jandino Asporaat, Vincent Geers en Jasper van Kuijk gingen de cabarettalenten van Cameretten 2013 voor.

Volg de competitie via www.cameretten.nl
of: twitter, facebook of youtube
 

Wil je zeker zijn van een plaats, reserveer dan hier

 

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x