Podium

Ter Plekke uitverkocht

Afslag Eindhoven
Woensdag 12 maart 2014, 20:30 - 22:00 (uitverkocht)
Gaslab

Ter plekke is vrolijk en energiek improvisatietheater, met scènes in verschillende situaties zoals een boot, een kantoor of een ziekenhuis. Maar wie heeft een probleem met wie? Wie is verliefd? En wat gaat er gebeuren? Dat is aan het publiek.
Niet achterover leunen dus, maar actief meedoen!

Uit een recensie in het Eindhovens Dagblad:
‘Bij een doorsnee theatervoorstelling moet je stilzitten, je mond houden en alles over je heen laten komen. Zo niet bij het Eindhovense theatergezelschap Afslag Eindhoven. In de improvisatievoorstelling Ter Plekke weten de acteurs van tevoren niet wat ze gaan spelen. Die taak ligt namelijk bij het publiek.

Situatie: een Love Boat, met aan boord zeven opvarenden: een kapitein die het niet zo op water heeft, een stuurman die het verschil tussen bak- en stuurboord niet kent, een lichtelijk hysterisch zangeresje, een rijk echtpaar, een angstige studente antropologie en een pianist. Martijn Bouwman (die in het dagelijks leven de vaste regisseur van cabaretiers als Theo Maassen en Ronald Goedemondt is) bleek de ideale spelleider door er vaart en vooral veel humor in te houden.
Hij pookte het publiek op: 'Jullie mogen ook zeggen: wat is dit slap gespeeld!' waardoor de personages van de ene bizarre scène in de andere belandden.’

Reserveren via deze site.
Studenten gratis, anderen betalen 5 euro.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x