Podium

SG op Stukafest: Is alles naar mens?

Siebe Palmen
Donderdag 21 februari 2019, 20:00 - 23:00
Kamer van Seiji, Lijsterbesstraat 151

Buiten is het bibberen, dus het is februari. En februari betekent Stukafest! Een knallend optreden tussen de studieboeken en de kratjes bier, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Bij Stukafest worden studentenkamers omgetoverd tot mini-theaters waar muziek, dans, cabaret, poëzie, literatuur en theater centraal staan.

SG programmeert op Stukafest de muziektheatervoorstelling ‘Is alles naar mens?’ De one man horeca-musical voor iedereen die wel eens in de horeca komt.

In de horeca komt het slechtste in de mens naar boven. Gasten vertikken het om in volzinnen te praten of vergeten dat mensen soms fouten maken. Het personeel vergeet op zijn beurt dat een gast ook gewoon een slechte dag kan hebben. Wanneer er zeven luidruchtige en onbeschofte mannen het café binnenkomen, lijkt het weer mis te gaan. Of zit er meer verscholen achter het gedrag van deze mannen?

Tijdens Stukafest kun je drie voorstellingen meemaken, op drie verschillende locaties. Er zijn drie rondes: om 20:00, 21:00 en 22:00 uur. De voorstellingen duren een half uur, daarna fiets je naar de volgende locatie. Een kaartje voor alle drie de rondes + afterparty kost €14,79 (Inclusief max. €0,79 servicekosten per ticket, exclusief min. €0,35 transactiekosten per bestelling). Van tevoren kies je welke voorstellingen je wil gaan zien, er is tenslotte maar een beperkt aantal plaatsen per kamer per ronde! Voor het gehele programma en het kopen van tickets ga je naar de website van Stukafest.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x