Podium

Plugged Muziekfestival uitverkocht

Donderdag 2 juni 2016, 16:00 - 23:59 (uitverkocht)
KOE-veld (voor het Auditorium)

Een paar jaar geleden bescheiden begonnen door muziekminnende studneten en uitgegroeid tot een van de betere gratis Eindhovense muziekfestivals. We hebben het natuurlijk over het Plugged Festival. Denk: jonge, getalenteerde artiesten, goed weer (zorgen ze voor) en Studium Generale levert de hoofdact Caïro Liberation Front (dé pioniers in de Electro Cha3bi).

Eén DJ, één MC en één hypeman, kortom Cairo Liberation Front. Dit zijn dé pioniers op het gebied van Electro Cha3bi (spreek uit: electro sjaabi)! Dit unieke genre combineert Arabische protestteksten met house en dance en de groep is dan ook de eerste Westerse DJ-act binnen dit unieke genre. Je kent ze waarschijnlijk van optredens op onder andere Amsterdam Dance Event, STRP en Best Kept Secret around Europe. Het heeft de live kracht van punk-rock shows en vroege house parties. Verwacht vooral heerlijke hiphop-beats, unieke elektronische klanken, Oosterse dancehall elementen, sonische Arabische toonladders, veel autotune en vooral gektemadness!

In het verleden stonden er acts als Lookapony, Tamarin Desert, Grim Tim en MOOON en oh ja, het bier is best wel goedkoop en er zal voor de hongerige maag van de muziekliefhebber ook voedsel zijn. Om op de hoogte te blijven van deze 4e editie: check http://www.pluggedfestival.nl/

Get prepped to get plugged.


Entree: gratis

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x