Podium

Man in de maak

Chris Verlaan; voorprogramma Remy Evers
Woensdag 16 oktober 2019, 20:00 - 22:00
Luna, Corona
Prijs: Gratis (Student) € 7,50 incl. btw (Anderen)

Cabaret

Chris Verlaan, antiheld, winnaar van jury- én publieksprijs Cameretten 2018, deelt liefdevolle klappen uit. Met zijn droogkomische opmerkingen en liedjes doet hij denken aan illustere voorgangers als Hans Dorrestijn en Kees Torn.

“Data-analist annex cabaretier Chris Verlaan was overtuigend de beste en origineelste finalist in Rotterdam. Met zijn kromme bovenrug in een te groot wit overhemd boog hij zich over de piano voor het slotnummer van zijn optreden bij de jaarlijkse cabaretwedstrijd in Rotterdam. ‘Hou van mij’, zong hij in een lied over hoe iedereen om hem heen relaties heeft en aan kinderen begint, terwijl hij nog altijd zoekende is. Aan liefde voor hem was zaterdag in het nieuwe Luxor Theater geen gebrek. Verlaan (34) steeg in de finale boven zijn concurrenten uit als een bijzonder talent.”
(recensie in De Volkskrant)

In het voorprogramma zal Remy Evers zijn ideale wereld tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en met een vleugje engagement.

Tweewekelijks alle programma's gemakkelijk op een rijtje in je inbox?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
x